Szoptatás és gyermekágyas támogatás, segítés

Úgy tapasztaltam, hogy a szoptatás nem elválasztható a születéstől, valamint a folyamatos képzésem részének tartom a szoptatás támogatását azon édesanyák részére, akik ezt választják a maguk és a babájuk számára. Ebben két gyermekem kihívásokkal teli, mégis hosszan tartó és boldog szoptatása által szerzett tapasztalatom, valamint a Szoptatásért Magyar Egyesület 40 órás Korszerű szoptatási ismeretek 1. elnevezésű fantasztikus tanfolyama, és az Anyatejút Tudásközpont-nál elvégzett szoptatási segítő alaptanfolyam alapján vállalkozom, hogy valódi segítséget tudjak nyújtani és már önkéntesként állhassak rendelkezésre a szoptatás támogatásában.

Szoptatás támogató klubokon várlak benneteket Várpalotán és Veszprémben havonta egy alkalommal.

 


A gyermekágy elmaradhatatlan része a gyermekvállalásnak. Megtörténik a szülés után, ez az élet rendje. Azonban nem mindannyian vagyunk olyan szerencsések, hogy olyan segítők vegyenek körbe bennünket a rokonaink és barátaink személyében, akik tudnak és számunkra jól tudnak segíteni bennünket. Ezt az űrt és hiányt szeretném betölteni. Miskovics-Kobza Zsuzsanna Meső képzése sokat segített abban, hogy jómagam is úgy tudjam segíteni az édesanyákat és a családokat, hogy az számukra is örömöt okozzon.

Amennyiben nem zavar, hogy a régmúlt időket idézve jómagam is kisgyermekkel érkezem a kisgyermekes család otthonába, szeretettel állok jelenleg is szolgálatra.

Merj kérni.

Kérj bátran.