Szoptatástámogatás - CiciCaffé

Szoptatni biológiai norma. Ettől függetlenül nem mindig könnyű és nem mindig zökkenőmentes. Úgy tapasztaltam, hogy a szoptatás nem elválasztható a születéstől, valamint a folyamatos képzésem részének tartom a szoptatás támogatását azon édesanyák részére, akik ezt választják a maguk és a babájuk számára. Ebben két gyermekem kihívásokkal teli, mégis hosszan tartó és boldog, olykor nehéz szoptatása által szerzett tapasztalatom, valamint a Szoptatásért Magyar Egyesület 40 órás Korszerű szoptatási ismeretek 1. elnevezésű fantasztikus tanfolyama, és az Anyatejút Tudásközpont-nál elvégzett szoptatási segítő alaptanfolyam alapján vállalkozom, hogy valódi segítséget tudjak nyújtani és már önkéntesként állhassak rendelkezésre a szoptatás támogatásában.

Ha szeretnél felkészülni a szoptatásra, akkor keress bátran ez ügyben is.

Szoptatás támogató klubokon várlak benneteket Várpalotán havonta egy alkalommal.Veszprémben Szőke Zsuzsanna önkéntes társam is a segítségetekre van, keressétek bizalommal. Ő tartja most már a szoptatás támogató klubot is <3

Szeretném a figyelmet felhívni az alábbi nagyon fontos és hasznos oldalakra. Nagyon sok fontos információt találhatsz itt, valamint más segítőket:

Szoptatással kapcsolatos kalandjaimról itt olvashatsz, ha szeretnél: